Hvorfor ble ikke mine bilder synkronisert fra mitt familie-websted til Family Tree Builder?

Det er flere årsaker til at bilder ikke blir synkronsiert fra familie-webstedet til Family Tree Builder:

1) Du har mer enn ett tre på ditt familie-websted og du har lastet opp bilder direkte til ditt familie-websted uten at de er merket (tagget) (dvs uten at de er knyttet til et bestemt slektstre).

I Family Tree Builder 7.0, så vil vi på det nåværende tidspunkt ikke synkronisere prosjektbilder når du har mer enn ett slektstre på familie-websiden. Personbilder for personer i trærne vil bli synkronisert uansett om du har mer enn ett slektstre eller ikke. Ethvert bilde som ble lagt til webstedet, men som ikke er market (tagget) vil ikke bli synkronisert tilbake til ditt prosjekt i Family Tree Builder.

2) Det er mulig at du tidligere har slettet et bilde fra et prosjekt i Family Tree Builder:

Når du sletter et bilde i Family Tree Builder 7.0, så vil det ikke lenger vises i programmet, men bildet vil fremdeles fines i ditt online familie-websted, men altså ikke i the Family Tree Builder.

For å gjennopprette bildet, så må du legge det til manuelt, enten ved å lasted det opp fra din datamaskin, eller å laste det ned fra familie-webstedet og deretter legge det til i Family Tree Builder, i tilfellet du ikke har det lengre på din datamaskin.

Hvordan du kan laste ned et bilde fra ditt familie-websted kan du lese om på følgende FAQ:

Hvoran laster jeg ned bilder som var lagt til i mitt websted?

Dersom du trenger hjelp til å legge inn bilder i Family Tree Builder, vennligst benytt følgende FAQ:  Hvordan legger jeg til bilder  i Family Tree Builder? 

Ikke glem å synkronisere prosjektet ditt når du er ferdig.