Hvordan gjennoppretter jeg bilder i Family Tree Builder fra mitt familie-websted?

Dersom du arbeider på ditt slektstre i Family Tree Builder, så kan du bruke valgmuligheten ‘Gjennopprett bilder fra familie-webstedet’ dersom du ikke har alle bildene liggende i ditt prosjekt.
 
Dette kan skje dersom bildene ble slettet fra din datamaskin eller dersom du har gjennopprettet ditt prosjekt fra en sikkerhetskopi. Dersom du har synkronisert ditt prosjekt til et familie-websted, så kan du gjennopprette bildene fra dette familie-webstedet.
 
Ønsker du dette, vennligst gjør følgende:
 
1. Åpne ditt prosjekt i Family Tree Builder programmet på din datamaskin, og gå til  ‘Bilder’ seksjonen (klikk på ‘Bilder’- knappen i hovemenyen).
 
2. I øvre menyfelt så klikker du på  ‘Bilder’ og deretter klikker du på ‘Gjennopprett bilder fra familie-webstedet’.
 
Description: Click to view photo in full size
 
Vennligst merk følgende: hvis du slettet et spesifikt bilde i Family Tree Builder projektet, så vil disse bildene ikke bli gjennopprettet ved å benytte ‘Gjennopprett bilder fra familieside’ slik det er beskrevet over. 
 
I dette tilfellet må du vennligst laste ned bildet fra webstedet og legge det manuelt i Family Tree Builder. For å gjøre dette, vennligst følg denne artikkelen:  Hvordan laster jeg ned et bilde fra mitt familie-websted?