Hvordan redigerer jeg et bildealbum?

For å kunne redigere detaljer i et bildealbum på ditt familie-websted, så må du gjøre følgende:

1. Logg  inn på ditt familie-websted, legg musekursoren over ‘Bilder’-knappen og velg ‘Søk etter bilder’.

2. På den nye siden som da åpnes, velger du det albumet som du ønsker å redigere, og klikker på det for å åpne ‘Redigere album’ siden.

3. Klikke på  ‘Rediger detaljer’.

4. Du blir da henvist til den siden hvor du kan endre albumets tittel, personverninstillinger, osv.

Ikke glem å lagre endringene du har gjort.