Hvordan sletter jeg et album i Family Tree Builder?

For å slette et album i Family Tree Builder, vennligst gjør følgende:

1. Åpne prosjektet ditt i Family Tree Builder.

2. Klikk på  ‘Bilder’ knapper i hovedmenyen og gå til  ‘Bilder’- seksjonen.

3. I ‘Album’ fanen så klikker du på det albumet som du ønsker å fjerne og klikker deretter på ‘Slette’ knappern.

Description: Put tooltip here

Merk:  Denne handlingen vil ikke slette noen bilder fra ditt prosjekt, bare selve albumet. Ethvert bilde som er i dette albumet vil fortsatt bli liggende i ditt slektstre og du kan se dem i listen over alle bildene som du har lagt til i ditt prosjekt.

Dersom du ønsker å slette bildene fullstendig fra prosjektet, må du se på denne FAQ’en: Hvordan sletter jeg et bilde i Family Tree Builder?