Hvordan legger jeg til en dato til et bilde på mitt familie-websted?

1.Logg  inn på familie-webstedet.

2.Gå til  ‘Bilder’ fanen. Her vil du se alle dine bilder. Velg et album og finn bildet som du ønsker å legge til en dato.

Du kan også benytte ‘Finn bilder’-seksjonen hvor du kan se en liste med alle dine bildealbum og finne et bilde via tittel eller personer som er ”tagget” i bildet.

Bare hold muse-kursoren over ‘Bilder’ fanene og velg  ‘Søk etter bilder’.

Søk etter det bildet du ønsker å redigere. Du kan bruke ‘Søk’ feltet til å finne bildet i henhold til tittel eller navn på personen som bildet er knyttet til.

3.Når du har funnet bildet som du ønsker å redigere, klikker du på  det for å åpne det i ‘Rediger bilde’ visning.

4.Klikk på ‘(Rediger tittel, dato og sted)’ i overkant av bildet.

5.Legg til dato ved å benytte kalendertegnet. Du kan også legge til sted og redigere tittel dersom du ønsker det.

6.   Klikk på  ‘Utført’ knappen.