Hvordan legger jeg en dato til et bilde i Family Tree Builder?

Dersom du bygger ditt slektstre på ditt online familie-websted, vennligst les følgende artikkel: Hvordan legger jeg en dato til et bilde på mitt familie-websted?

1.    Åpne ditt slektstre i Family Tree Builder.

2.    Klikk på  ‘Bilder’-knappen.

3.    Dobbelklikk på bildet for å åpne ‘Redigere Bilde’-vinduet.

4.    Legg til datoen ved å bruke det lille kalenderikonet og deretter klikk ‘OK’.

Description: Click to view photo in full size

5.   Lagre slektstreet ditt og synkroniser det med ditt familie-websted.