Legg til Bilder og Video

Hvordan kan jeg forandre bildet i rammen til en person i familietreet mitt?

Hvis du bygger opp familietreet ditt i Family Tree Builder, bør du lese den nedenstående artikkelen: Hvordan kan jeg skifte ut et bilde av en

Hvordan sletter jeg et bilde fra et album på internett?

Du kan slette et bilde fra ditt familienettsted på to måter:   1. På ditt familienettsted klikker du på ‘Bilder’

Hvordan fjerner jeg et bilde i Family Tree Builder?

Hvis du vil fjerne bildet som finnes i albummet  i Family Tree Builder: 1. Klikk på ’Bilder’ knappen på fanebladet ø

Hvordan skal jeg legge inn bilder i the Family Tree Builder?

Når du skal lage et prosjekt i Family Tree Builder, har du mulighet for å legge inn bilder i prosjektet ditt. Du gjør følgende: 1

Hvordan kan jeg skifte ut et bilde av en person i Family Tree Builder?

Hvis du bygger opp familietreet ditt online, vennligst les den følgende artikkel: Hvordan kan jeg forandre bildet av en person i familietreet mitt?

Hvordan tilføye et profilbilde på slektstreet mitt?

Hvis du vil føye til et bilde av en person (det lille profilbildet i oversikten over familiemedlemmer i Family Tree Builder), bør du

Hvordan gjør jeg et fotoalbum privat?

For å gjøre et fotoalbum helt privat, vær vennlig å utfør de følgende stegene:   1. Logg inn på ditt

Hvorfor ble ikke mine bilder synkronisert fra mitt familie-websted til Family Tree Builder?

Det er flere årsaker til at bilder ikke blir synkronsiert fra familie-webstedet til Family Tree Builder: 1) Du har mer enn ett tre på ditt

Hvordan redigerer jeg et bildealbum?

For å kunne redigere detaljer i et bildealbum på ditt familie-websted, så må du gjøre følgende:   1. Logg

Hvordan legger jeg til en dato til et bilde på mitt familie-websted?

1.Logg  inn på familie-webstedet.   2.Gå til  ‘Bilder’ fanen. Her vil du se alle dine bilder. Velg et album og finn

Blir bildene mine kopiert med i en GEDCOM fil?

En GEDCOM fil er en tekstfil som ikke inkluderer bilder, men den kan inneholde lenker til bildenes orginale plassering på din datamaskin eller ditt

Hvordan legger jeg til bilder på mitt familienettsted?

Plasser musepekeren på ‘Bilder’ fanen og klikk på `Legg til bilder og videoer’. Du kan legge til bilder manuelt, importere

Hvordan sletter jeg et fotoalbum fra mitt familienettsted?

Du kan slette et fotoalbum fra ditt familienettsted på to måter:   1. På ditt familienettsted klikk på ‘Bilder’

Hvordan legger jeg en dato til et bilde i Family Tree Builder?

Dersom du bygger ditt slektstre på ditt online familie-websted, vennligst les følgende artikkel: Hvordan legger jeg en dato til et bilde

Kan jeg velge hvilke bilder jeg synkroniserer fra Family Tree Builder til Familienettstedet?

Den nye versjonen av Family Tree Builder-programmet (FTB 7.0) har alternativet ikke å synkronisere bilder akkurat som i de tidligere versjonene.

Hvordan markerer jeg folk på bilder jeg har lagt til på my family site?

For å markere folk på bildene dine som du allerede har lagt inn på siden din:  Logg deg inn på familiesiden din og trykk

Hvordan tilføyer jeg et personlig bilde i Family Tree Builder?

Slik oppretter du  et bilde  av en person (det lille profilbildet i rammen til  familiemedlemmer i Slektstre Visning i Family Tree Builder).

Hvordan laster jeg opp bilder fra Family Tree Builder til mitt familienettsted?

Bilder som du legger til i ditt slektstre i Family Tree Builder vil automatisk bli lagt til på ditt familienettsted når du synkroniserer ditt

Hva er ‘Siste bilder’ albumet i bilder seksjonen min?

‘Siste bilder’ albumet er det første fotoalbumet du vil se i bilder seksjonen på ditt nettsted. Det samler bilder som har blitt

Hvordan flytter jeg bilder mellom album på mitt familienettsted?

Den enkleste måten å flytte bilder på ditt familienettsted er som følger:    1. Klikk på ‘Bilder’

Hvordan laster jeg ned bilder som ble lagt til på mitt nettsted?

Hvis du ønsker å laste ned et bilde fra ditt familienettsted, vær vennlig å følge disse stegene:    1.Stå

Kan jeg laste opp videoer eller dokumenter til mitt familienettsted?

Du kan nå laste opp videoer og dokumenter til ditt familienettsted.   Du kan laste dem opp under ‘Bilder’ seksjonen, i ‘Legg

Kan jeg laste ned et fotoalbum fra mitt familienettsted?

Du kan enkelt laste ned fotoalbum fra ditt familienettsted på to måter:  1. Logg inn på ditt familienettsted, klikk på ‘

Hvilke bildeformater støttes på mitt familie-websted?

Formatene som støttes på bilder som lastes opp på familie-websteder er som følger: jpg, jpeg, .jpe, .gif, .png, .bmp, .psd, .tif,

Hvordan gjennoppretter jeg bilder i Family Tree Builder fra mitt familie-websted?

Dersom du arbeider på ditt slektstre i Family Tree Builder, så kan du bruke valgmuligheten ‘Gjennopprett bilder fra familie-

Hvordan sletter jeg et album i Family Tree Builder?

For å slette et album i Family Tree Builder, vennligst gjør følgende:   1. Åpne prosjektet ditt i Family Tree Builder.